22/06/2013 Herzele

Plaats reactie
KUBA
Berichten: 1072
Lid geworden op: 21 jan 2012, 18:42

22/06/2013 Herzele

Bericht door KUBA » 21 jun 2013, 20:18

Morgen starten nonkel frank en ik in herzele , 07.00H :shock: startensklaar.

bushrider
Berichten: 705
Lid geworden op: 17 jan 2012, 21:53

Re: 22/06/2013 Herzele

Bericht door bushrider » 21 jun 2013, 21:19

Morgen niet veel tijd ,zal dus een kort ritje rond de deur zijn , jammer . Het is daar een mooie streek en heb deze al eens gereden dacht ik en goed bevonden. Denk dat ik daar eens in een stekkerdraad gereden heb in een afdalling :x

frankyvw
Berichten: 451
Lid geworden op: 20 jan 2012, 20:37

Re: 22/06/2013 Herzele

Bericht door frankyvw » 22 jun 2013, 16:44

Deze morgen 07h vertrokken om vol gemotiveerd de toer te doen :roll: :roll: maar na enkele bochten wisten we hoelaat het was de eerste zoektocht naar de bewegwijzering ging van start :evil: :evil: :evil: ,eerst zoek langs waar het eventueel zou lopen links of recht door langs het grasvel dat een halve meter hoog stond eventjes gokken en waarrempel we zitten juist oef als dat de hele toer is zijn we er wel mee zijden we tegen elkaar :x :x .
Kan je verzekeren geweldig motiverend :| :| na een paar km en zoektochten verder door het bos YES eindelijk :oops: :oops: ,ja was da ier bosmaaier bestaat hier nog nie of wa niet te doen sta vol met brandnetels en doorn aanvallen men twee armen staan vol ,nu ja den ene steek er tijd in en de andere niks zo simpel is hier ,das het verschil tussen en een wielerclub en en een mtbclub !!!.
Na 25km de eerste bevooradig best da ze roepte of we waren er voorbij zo goed stond het aangeduid deze was tip top in orde na 10min terug vertrokken met onze zoek tocht na 2km zien we een tegenligger die de weg kweit was oe zou da komen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na veel zoek werk dan toch op de juist baan terecht gekommen voor die super technisch parkoer ,tog 5 min moeten zoeken naar de ingang en weg waren we technisch was het niet wel zeer gevaarlijk parkoer twas een combinatie van hoog gras en putten vol water nie te doen ,alla grysperre der door geklommen en weg we terug naar een speelbos waar we toch eventjes halt hebben gehouden voor wat eigen speelwerk want drie hobbels en een bocht hebben wij niks aan!!
Dan onze gekende zoekwerk verder gezet tot aan de 2de bevoorading dat was eens een godelijke verademing :oops: :oops: :oops: !!!!
Daar toch veel moeite mee had om die daar te verlaten ( ge zou voe minder wieler toerist worden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) ,na 6km tot onze verbazing terug een bevoording en als sociale club moeten we toch stoppen é!
Tja het einde is in zicht nog 13km op een gezapig tempo en toch konden ze het nie laten om nog een zoektocht te organiseren in de laatste 500m :roll: :roll: :roll: :roll: .

Conclusie :de gezelschap was prachtig maar de toer een FLOP!!!! :( :( :( :(

KUBA
Berichten: 1072
Lid geworden op: 21 jan 2012, 18:42

Re: 22/06/2013 Herzele

Bericht door KUBA » 22 jun 2013, 20:05

Verloop van de dag me de franky.

04.30H de wekker , godmiljaaaaaarde vint :shock: :shock:
Tezevenen gestart en t'jach de rit

+ Omgeving zeer mooi
+ goe weer
+ goe traininge door t'vals plat :mrgreen:

Maaaaaaaar

- Pijltjes , wel eeeeuhm die hingen nogal spastisch zodat we al vlug overschakelden van hier rechts/hier links naar hier ergens rechts/hier ergens links :lol: :lol: :lol:
Zeker op een 4-tal plaatsen rondrijden geblazen om te weten waarnaartoe , veel tijd verloren hierdoor , kon simpelweg voorkomen worden mochten ze s'morgens de rit ingereden hebben maar dat was niet gebeurd (bevestigd door org + er was geeeeeen enkel banden spoor voor ons dus t'spoor volgen was er nie bij :roll: :roll: ) na ons zal het wat makkelijker geweest zijn.
- veel hoog gras/netels :x en zelfs overhangende bramen , hmmm was er toch wa over vraag maar aan mijn benen en franky zijn armen (tot bloedens toe , en een zwin kan wreed bloeden wi :lol: :lol: :lol: )
- zeer veel smalle paadjes met langs weerzijden eeeel dichte (roeste) prikkeldraad , ben daar gene fan van :!:
- toch serieus wa mooie stukken nie in t'parcours opgenomen , wa nie wil zeggen dat we ze niet gereden hebben 8-) 8-) , stuk dat wij gedaan hebben terecvht niet opgenomen want de afdalingen lager zo glibberig dat je ze wel eens ongewild ip u rugge had kunnen doen :o :o

Maar laat ons met een positieve noot eindiger , alle minpunten werden ruimschoots gecompenseerd aan de 2e bevoorrading ;) ;)

Op naar de volgende

grts
KUBA

Plaats reactie