zondag 1 november

afspreken om toertochten te rijden
Sofeurken
Berichten: 379
Lid geworden op: 12 apr 2012, 19:34

Re: zondag 1 november

Bericht door Sofeurken » 31 okt 2015, 20:56

ruislede+met e fiets h/t,zal genoeg zijn ,zeker voor linda ;) ;)

SubloverMTB
Berichten: 324
Lid geworden op: 17 jan 2012, 12:09

Re: zondag 1 november

Bericht door SubloverMTB » 01 nov 2015, 14:10

8u15 gestart in Middelkerke.
Mooi weertje en goede organisatie.
Als je de panne/Koksijde gewoon bent dan is het hier toch een heel ander decor.
De eerste helft was via polders tot in Nieuwpoort met vooral half glibberige aarde stroken.
Pas na doortocht door nieuwpoort via de leger cazerne kwam de eerste duin.
Kort daarna serieus stuk op het strand, me even laten gaan, qua hartslag dan.
Op het einde langs het vliegveld vooral in akkers en niet zo goed rijbare stukken naar de meet.
Genoten van deze mooie tocht en uitkijkend naar de tt aan onze westkust.

bushrider
Berichten: 705
Lid geworden op: 17 jan 2012, 21:53

Re: zondag 1 november

Bericht door bushrider » 01 nov 2015, 14:52

Had graag met jullie meegereden maar

bushrider
Berichten: 705
Lid geworden op: 17 jan 2012, 21:53

Re: zondag 1 november

Bericht door bushrider » 01 nov 2015, 14:57

had graag met jullie meegereden maar wanneer je om 11.30u terug thuis wil zijn dan lukt dit niet. Er is daar steeds veel volk en doorrijden zit er dan niet in. Dus gewoon een ritje op de weg gereden. Lekker weertje en genoten. Maar we blijven bezig en het zal wel terug eens passen. (maar niet volgende week)

turfke
Berichten: 1597
Lid geworden op: 17 jan 2012, 20:18

Re: zondag 1 november

Bericht door turfke » 01 nov 2015, 17:03

Beetje aan de frisse kant om met korte broek en armstukken te starten , maar 't ging nog net. Nergens geforceerd, in de (weinige) boskes en duinenstroken noodgedwongen wat gerecupereerd en op 't strand vol gas open om dit dan later in die overbodige polderdoorsteken te beklagen. Best dat het overal droog lag en enkel hier en daar wat glibberen was. Na aankomst nog eens het parcours aan de Krokodil gebist om daar waarschijnlijk als laatste nog eens op de foto te mogen 8-) .
Om 12u15 thuis binnengerold dus Bush, da ging misschien toch gelukt hebben deze morgen mits nog wat vroeger te starten (lees: "minder fileverkeer op het parcours") en gij als brommerke ;) .
En Erik, goed thuisgekomen van uwen marathon? 't Was alvast zaaaalig fietsweer vandaag, zelf ietske te warm gekleed op 't einde :shock: :D

tram4
Berichten: 1532
Lid geworden op: 17 jan 2012, 14:44

Re: zondag 1 november

Bericht door tram4 » 01 nov 2015, 18:37

turfke schreef:Beetje aan de frisse kant om met korte broek en armstukken te starten , maar 't ging nog net. Nergens geforceerd, in de (weinige) boskes en duinenstroken noodgedwongen wat gerecupereerd en op 't strand vol gas open om dit dan later in die overbodige polderdoorsteken te beklagen. Best dat het overal droog lag en enkel hier en daar wat glibberen was. Na aankomst nog eens het parcours aan de Krokodil gebist om daar waarschijnlijk als laatste nog eens op de foto te mogen 8-) .
Om 12u15 thuis binnengerold dus Bush, da ging misschien toch gelukt hebben deze morgen mits nog wat vroeger te starten (lees: "minder fileverkeer op het parcours") en gij als brommerke ;) .
En Erik, goed thuisgekomen van uwen marathon? 't Was alvast zaaaalig fietsweer vandaag, zelf ietske te warm gekleed op 't einde :shock: :D
ja ja , hier mn verslagske
Ook weer genoten van een rit in mn geboortestad. Deze keer in een heel droge editie! Deze voormiddag om 8 h aangezet met de fiets om daar aan te komen iets na 9h30. Geen grysperres gespot en dan maar alleen aangezet voor de 56. Heerlijk fietsen in dit weer en de tracks lagen er prima bij. Op Tppie mannen en vrouwen =D> =D>. Op 15km van het einde een telefoontje gekregen van km Willem om me te verwittigen voor dat strookje en dus niet het volle pond gegeven op het strand ;) Bedankt Willem, ik had me anders ook laten vangen, tis zo uitnodigend he . Bij het passeren aan het kerkhof nog eens binnengesprongen om het graf van mn ma en pa te bezoeken en dan naar de aankomst. Op zoek gegaan naar een aantal plakkende grysperres maar ze waren al gaan vliegen. Nog een paar bekenden goeiedag gaan zeggen en dan rond 13h terug de bike op richting roeselare. Daar toegekomen om met 138km op de teller en op 14h45 juist op tijd om me te zetten voor de cyclocross. Twas aangenaam Middelkerke tot de volgende
parcours
https://www.strava.com/activities/424572954

Fujibiker
Berichten: 583
Lid geworden op: 17 jan 2012, 12:35

Re: zondag 1 november

Bericht door Fujibiker » 01 nov 2015, 20:46

amai sterk wé Eric, goe gedoan :D

Fujibiker
Berichten: 583
Lid geworden op: 17 jan 2012, 12:35

Re: zondag 1 november

Bericht door Fujibiker » 01 nov 2015, 20:49

vanddag samen met wim om 8u afgesproken aan de kerk in ardooie, dan naar ruiselede gereden om de korte toer af te werken, we gingen het op tgemak doen maar de wim besliste daar anders over, wa had ik moeite om de vliegmachine te volgen. thuisgekomen met 90km op tellerke en blij dak me in de zetel kon zetten, sterk gereden wé wim, vele uw achterwiel gezien :oops:

Focusrider
Berichten: 53
Lid geworden op: 08 aug 2012, 08:07

Re: zondag 1 november

Bericht door Focusrider » 01 nov 2015, 22:07

Na een lange periode nie meer actief te zijn geweest op 't land, een tweetal weken geleden weer gestart met de memorial Wilfried David in Waardamme en verleden week in Pittem. Aangezien het vlotjes ging en er dit weekend niet echt iets naar mijn goesting was in W-Vlaanderen, het iets verder moeten zoeken. Was van plan naar Baardegem te trekken en daar de streek van de Dender te verkennen. Met het principe in 't achterhoofd: "Never leave without a buddy", sms-ken gepleegd naar Gregory. Greg zag den Dender helemaal niet zitten en had z'n zinnen op Middelkerke gezet. Als echten Belg vond Greg een typisch Belgische oplossing, 'n een compromis in 't schoon Nederlands :) : Aarschot, met twee kanttekeningskens: 1. da's wel een beetjen verder dan Aalst. 2. Franky had gezeid dat ie versekerst ook noar doa gink goan met zien schoonbroere. Met vieren ist oaltied veel leutiger dan met twee en angezien ik nie op dat zoutig strand moeste rien, alene een bitjen verder dan Alst, wierd diene compromis besloten met een sms'ken rond den zevenen zoaterdagovend. Nog juste tied genoeg voar 'n een anderen achterband te leggen, de traktie nog 'n een keer te kuusen, lichtjes in te oliën en olles in den otto te steken dat er al in koste. d'harloze up ten vuven gezet en rond twintig voar de zessen veel lucht gezien bie Franky tus in 't passeren.
Greg opgelad met vilo en ol en rond 20 voar 8 een sms'ken van Franky: "woar zieje giender. Oeze kaffie is al up." Op da moment waren we volgens den gps up 2 km van Franky en Miguel, moar: d'organisatie had pieltjes gezet om geen verkeersopstoppingen te veroorzaken deur den te groten toeloop. 'k Moe zeggen da ze daar stief goed in geslaagd zien. Tegoare met den Greg heel de streke van Aarschot gezien vanup de ring! Vuve voar den achten woaren we bie Franky en Miguel. Rap ingeschreven (ietske rapper dan Franky die oal de toafeltjes had afgeloapen, kwestie van de snelste service te vinden) en hup weg woaren wiender. 't Was stief fris: 't ges langs de kant wos zelfs een betjen beriemd. Up een gezoapig tempootje de beentjes soepeltjes rond loaten draaien. Franky zag ol achter vuv minuten een vriendinneken van d'inschrievingen, moar nu met her kodaksken, gereed om oes up de digitale ploate te branden. 't resultoat een ennek nog nie gezien, moar kwete nu ol da 't proper zal zien (en met tied goat dat fotootjen nog veel geld weerd zien). Miguel had de latste drie moanden eigentlijk nie met diene vilo gereden en moste het dus kalmkens an doen. Wiender kosten da verstoan en d'afspraken waren dudelijk vanaf het begun: wachten op mekanst en mochted te lange deuren, toch moar ne keer were keren om te goan kieken. 'k moe zeggen da we nie te vele weergekeerd zien. Noar omhoge was em nog niet 100%, maar na beneden was em nie te stoppen. Op een bepaald moment gienket nog nie rap genoeg: ie stond verdorie gereed voar den track te verloaten en schuuns noar beneden in te korten. Den Greg eeft stief veel overredingskracht moeten ut de kasse oalen om da ut zien hoofd te klappen. Noar 't ende toe was de Miguel echt stief goed op dreve: juste achter een klimmeken om 't klaksen voar off te doen, vliegt ie ut den bocht voar mien en sloat in volle petat zien frings toe, droit em omme en vroagt a mien: noar woar ist? Op da moment woaren der moar twee mogelijkheden: links licht noar beneden, moar tweirs deur 'n een stieven groaten plas zworte ore of rechts rechte noar omhoge tussen boomwortels. Twee collega's bikers die juste achter oens noar boven kwamen gevlogen mosten kiezen. Den eersten zoagen we met zien derailleurwielkens in dien oreplast duken :o , den tweeden eed hem met ziene vilo noar omhoge gecatapulteerd :shock: en is over dienen top verdwenen. Moar oes probleem was nog altied nie opgelost: was het noar links of noar rechts. Up het moment da Miguel noar zien schoen'n keek, was 't dudelijk. Een groen pieltje naar rechts, duwde tegen zien rechterknieschieve :mrgreen:
'k Moe zeggen, 't was een héél schoon toerken, bikantsten nie up de boane gereden. Oltied moar in den bus, ietske langere stuken noar omhoge en daar achter serieuze afdalingskens. Up den deur gerocht je biekanst het noorden kwiet. De Franky woas zelfs 'n een keer volledig van de planke. 'n een bezorgde collega lokale biker had biena geen stemme deur altied moar te zeggen 'reks, reks'. De Franky reed em knal rechte deure vorbie. Noar ut schient wilde tie het record uptrekken tegen 'n een tring verbreken deur langs de sporen mee te rien ;) . En 'k en moen zeggen, 't was best da biene gedoan was, want zien schoonbroere kreeg ut ook al een paar kilometerkes vodder. Ton woaren ze verdorie biena olle twee den blet in :cry: . Ol goed da Greg en ik da direct gezien hadden of 't woaren ongetwiefeld versekerst 60 in plekke van 50 kilometerkens gewest.
Conclusie: wiender ehn us geamuseerd :D . We ehnt nie geforceerd, w'ehn de streke kunnen zien, vele schone herfstkleuren, stieve schone landschappen. Een droog parcours om joen vingers van of te lekken, moar toch nie te onderschatten. De compagnie zat uteraard goed hé: met de Franky oltied leven in 't gezelschap en met Miguel gegarandeerd ambiance. Goed da de Greg meewos: d'en dienen kende de streke nog redelijk goed! Frankie kende ze versekers ook zo goet, moar volgens 't hem woaren der veel meer stukskes noar beneden, allez das dan toch wot da 't em meer dan éne keer tegen zien schoonbroere zei :D . Ge zag da wezen van Miguel iedere keer zo upklaren hé.
Merci gasten voar de ambiance en beste clubkameraden, gulle ziet altied welkom voar een gezoapig utstapken. "Age before speed", signeert bij deze een tram 5.
Tot de volgende, voar mien in de streke up 11 Nov: Zwevezele.
En Franky: wa peisde van 't verslagsken. Punten of kommas vergeten, ge lat het moar weten :geek: .

leverancier
Berichten: 604
Lid geworden op: 11 jul 2014, 22:46
Locatie: ardooie
Contacteer:

Re: zondag 1 november

Bericht door leverancier » 01 nov 2015, 22:07

Fujibiker schreef:vanddag samen met wim om 8u afgesproken aan de kerk in ardooie, dan naar ruiselede gereden om de korte toer af te werken, we gingen het op tgemak doen maar de wim besliste daar anders over, wa had ik moeite om de vliegmachine te volgen. thuisgekomen met 90km op tellerke en blij dak me in de zetel kon zetten, sterk gereden wé wim, vele uw achterwiel gezien :oops:
Ben blij dat ke zo is anders zou ik depri komen wi :lol: :lol: :lol: heb vorige week zondag ook m,n peren gezien met Peter-Grysperre ;) heb dan moeten afdraaien na enkele kmtrs :oops: twas een topweekendje nu, nog van da!

Plaats reactie